ZHIPSTER PARTNERS

Klarna
KLARNA

Klarna är en ledande global betalningsleverantör och shoppingtjänst som erbjuder smartare och mer flexibla shopping- och betalningslösningar till 147 miljoner aktiva konsumenter och fler än 400 000 butiker i 45 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Zhipster är nu klara med implementeringen av KLARNA Shipping Service (KSS) Callback API, fraktalternativ för KSS.

Partner innebär att vi kan hantera hela logistiken för er som kund genom Er egen integration med vårt TA och kan därifrån förse KSS med online kundens tillgängliga fraktalternativ baserat på logiken som kunden/webshopen har satt.
Oavsett om du har en fråga om lösningen, eller behöver en demo på något annat så är vi redo att svara på dina frågor.

Ongoing
ONGOING

Ongoing Warehouse AB är ett svenskt, ägarlett IT-företag som är specialiserat på ett WMS för logistikintensiva företag. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem, kallat Ongoing.

Zhipster har nu en standardintegration till Ongoing WMS, det medför att vi som TA-leverantör blir en del av hela leveransflödet, innebär att helhetsbilden för flödet från orderläggning, plock, leverans och mottaget gods blir heltäckande.

Vägen till lösningen för helhetsbilden finner du här Zhipster Integration | Ongoing WMS (ongoingwarehouse.com)