Vi är Zhipster

Jan Lundin

CEO

+46 733 65 65 60

jan.lundin@zhipster.se

Adam Frankenius

CPO

Henrik Corin

Business Developer

+46 735 28 21 68

henrik.corin@zhipster.se

Greger Bergendal

Head of Project Manager & Forwarder

Markus Bengtsson

Project Manager

Jan Häggström

Project Manager & Data Scientist

Victor Hedberg

Project Manager

Ida Jansson

Marketing Strategist

Jonas Modin

UX Designer

Martin Kewenter

UX Designer

Daniel Ek

Team Leader

Kent Engström

Lead Developer

Erik Josander

Developer

Daniel Andersson

Developer

Alvin Strandberg

Developer

Andreas Strid

Developer

Tobias Johansson

Developer

André Hässelborg

LIA - Dataanalytiker

Charlie Skibsted

Developer

Vårt syfte

Livslånga Kundrelationer

Hos Zhipster tror vi starkt på att en fantastisk leveransupplevelse är nyckeln till att omvandla ett första intryck till en livslång kundrelation. Detta är anledningen till att vi lägger stor vikt vid att optimera varje aspekt av logistikflödet för våra kunder. Vår process sträcker sig från det initiala klicket på din webbplats till det ögonblick då produkten levereras vid kundens dörr. Genom att fokusera på detaljerna i varje steg av leveransprocessen, strävar vi efter att inte bara möta utan överträffa kundens förväntningar. Detta bidrar till att skapa en positiv och ihågkommen upplevelse som uppmuntrar kunder att återkomma gång på gång.

Varför Zhipster?

Expertis, skräddarsydda lösningar, partnerskap.

Vår djupa erfarenhet och passion för logistik gör oss till det självklara valet för din verksamhet. Det som dock verkligen skiljer oss från mängden är vårt engagemang för att förstå din verksamhet inifrån och ut. Vi nöjer oss inte med att bara lösa det omedelbara problemet; istället tar vi ett steg tillbaka och betraktar hela bilden. Genom att fördjupa oss i din verksamhets unika behov och utmaningar, kan vi skräddarsy logistiklösningar som inte bara svarar mot dina nuvarande behov utan också stöder din långsiktiga tillväxt och framgång. Vårt mål är att vara mer än en leverantör – vi strävar efter att vara en betrodd partner som bidrar till att skapa en starkare och mer resilient verksamhet för dig.

Genom att kombinera vår expertis med en genuin omsorg om dina unika behov, strävar Zhipster efter att inte bara vara en tjänsteleverantör utan en förlängning av ditt team, som arbetar hand i hand med dig för att uppnå dina affärsmål. Det är denna dedikation och detta helhetsperspektiv som gör oss till ett framstående val i en konkurrensutsatt bransch.

Personalnyheter