Logistiklösningar som förenklar

Sedan januari 2024 har vi på Zhipster den stora glädjen att få arbeta tillsammans med TDS. Vi levererar vår transport- och administrationslösning,.

Timrå Data & service grundades 2002 med en vision att leverera IT-tjänster och utrustning av högsta kvalitet och trygghet och har sedan dess varit en pålitlig partner för sina kunder. Med över 20 årserfarenhet och en stark förankring inom IT-branschen har de skapat en plattform för service och underhåll av all IT-utrustning, mobiltelefoner, surfplattor och tillhörande tjänster.  

 

Sedan januari 2024 har vi på Zhipster den stora glädjen att få arbeta tillsammans med TDS. Vi levererar vår transport- och administrationslösning, vilket har bidragit till att effektivisera och förbättra kundens verksamhet. Genom att erbjuda en snabb och smidig integrering med affärssystem har Zhipster öppnat upp möjligheter för kunden att optimera sin hantering av logistik och administration.

 

Per Lindholm som är ägare av Timrå data & service fickrekommendationer från Schenker att undersöka möjligheterna med Zhipsters tjänster. Zhipster kunde erbjuda en bred och skräddarsydd lösning som mötte de behov som TDS hade. En av de avgörande faktorerna var möjligheten att implementera QR-kod för returhantering

 

- Vi är otroligt stolta över den snabba integreringen av Zhipsters transport- och administrationslösning med Timrå data & servicesaffärssystem. På bara fyra dagar var lösningen implementerad och redo att användas, vilket visar på både Zhipsters flexibilitet och förmåga att leverera resultat i en snabbt föränderlig bransch, säger Jan Lundin, CEO Zhipster.

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn