Snabba och enkla leveranser med våra Last-Mile Partners

Tillsammans med Instabox och Budbee kan vi erbjuda lätta och snabba leveranser direkt till slutkund. De båda bolagen arbetar ständigt med att förfina och förbättra kundupplevelsen och Zhipster är glada att erbjuda deras tjänster.

Instabox grundades i Sverige 2015 och erbjuder snabba och fossilfria leveranser. Idag arbetar de med några av de mest populära e-handlarna i Europa. Instabox har förändrat hur vi ser på last-mile leveranser i Sverige, de men vill inte stanna där. Deras ambition är att förändra hela logistikbranschen med ett starkt fokus på hållbarhet.

Budbee är ett tech-bolag som grundades 2016 i Sverige med ambition att skapa en enklare e-handelsupplevelse.  Kundens behov har sedan start alltid varit det viktigaste och idag når de mer än 40 miljoner människor.

Både Instabox och Budbee arbetar med last-mile-leveranser. Det betyder att de ansvarar för den sista transporten fram till slutkund. De är två bolag i framkant när det kommer till både utveckling och logistik med samma mål: de vill förenkla hur vi skickar och tar emot paket.

På Zhipster har vi både Budbee och Instabox i vår plattform för e-handel på nätet. Vi väldigt stolta att få arbeta med bolag som investerar i innovation och för utvecklingen i branschen framåt.

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn