Hej Charlie!

Vi har lyxen att fortsätta välkomna nya kollegor till företaget och nu vill vi presentera en riktig stjärna: Charlie Skibsted! Charlie har en lång (och för oss, värdefull) erfarenhet från branschen där han har testat flera olika roller. Han kommer senast från skolbänken efter att ha förkovrat sig i systemutveckling på Campus Varberg och är nu en klippa på .NET. Utöver Charlies erfarenhet från transportvärlden och kunskaper inom utveckling är han en mycket uppskattad kollega som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen.

Efter en dag inne på kontoret är möjligheten stor att du hittar du Charlie surfandes ute på havet. Eller kanske med en gitarr i handen, uppträdandes med sina egna (!) låtar. Om han har någon dold talang? Säkert många, men en är att vissla med vibrato.


Vad är det roligaste med ditt arbete?

Det roligaste med mitt arbete är att få vara en del av vårt fantastiska team. Vi har en otrolig sammanhållning och skapar en positiv och energifylld arbetsmiljö varje dag. Det är också väldigt givande att ständigt möta och lösa olika problem och utmaningar tillsammans.

Hur kan en typisk arbetsdag se ut för dig?

Varje dag är olik den andra men gemensamt är en kopp kaffe på morgonen och sen kan allt från helpdesk-ärenden dyka upp, möten om vad vi ska utveckla härnäst eller att sitta och programmera nya features.

Vilka positiva egenskaper har du?

Mina positiva egenskaper inkluderar min förmåga att arbeta effektivt i team och skapa en god stämning bland kollegor. Jag är lösningsorienterad och tycker om att ta mig an utmaningar och hitta kreativa sätt att lösa problem på.

Hur ser framtiden för logistikbranschen ut?

Vi står för utmaningar då vi kommer att se mer automatisering och fokus på grönare lösningar. Vi alla kommer att behöva följa med utvecklingen och vara agila i förändringarna.

Vad är det bästa med Varberg?

Närheten till havet och vågsurfen är det bästa med Varberg. Det finns även väldigt aktiva communities kring mycket av ens hobbys vilket gör det lätt att träffa nya människor och samarbeta.

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn