Lär känna Zhipster - Janne Häggeström

Zhipster, ledande inom digitala lösningar för logistik, är stolt över att meddela sitt senaste partnerskap med GlobalLogix, en global gigant inom transportlösningar.

Här har vi vår senaste medlem i Zhipster-familjen: Janne Häggström!

Janne är en äkta Varbergbo inflyttad från Norrland som tycker det bästa med staden är sommaren på bästkusten med alla turister och evenemang (även om lugnet som infinner sig när de åker är minst lika bra). Vi på Zhipster har fått njuta utav Jannes sällskap och kompetens sedan februari 2023, innan dess har han bland annat arbetat som projektledare med fokus på dataanalys.

Utöver att hänga med nära och kära på fritiden brukar Janne dessutom grotta ner sig i prediktiv analys med machine learning, eller umgås med hundar. Janne är nämligen, enligt sig själv (och alla hundar han träffar), en stjärna på hundpsykologi och kan få hundar att göra som han vill utan att be om det. Och snart flyttar det in en ny liten fyrbent hemma hos Janne.

Janne, beskriv en typisk arbetsdag se ut för dig?

Det verkar inte finnas några typiska arbetsdagar i denna värld. Men jag försöker börja dagen med en snabb planering och gå igenom mina mail. Sedan är det full fart tills jag åker hem. Full fart kan bestå i allt från arbete med GDPR – General Data Protection Regulation till att hjälpa kunder med allt från support till projektledning. En extra bra dag sitter jag och analyserar data som ska ge våra kunder affärsnytta.

Vilka positiva egenskaper har du?

Strukturerad, handlingskraftig och att jag alltid försöker ha ett leende på läpparna. Dessutom gör jag grymt goda såser och tar inte livet på för stort allvar utan försöker ha roligt på resan.

Hur ser framtiden för logistikbranschen ut?

I framtiden kommer logistikbranschen fortsätta växa och troligtvis förändras med ny teknik. Bekvämligheten med e-handel kommer göra att branschen fortsätter växa och förändras då fler vill få sina sändningar så fort det går. Här ser jag alternativa transporter som en del i det. Exempelvis drönare men även likt Foodora där man kan beställa från butiker i närområdet och få det hemkört direkt. Det kommer också bli större efterfrågan på miljövänliga transporter.

Fem bästa:

Maten: Hamburgare. Men viltkött med god sås och kokt potatis får det också att vattnas i munnen.

Serien: Just nu serien Lucifer på Netflix. Men all time high är nog alla filmerna med Sagan om ringen som filmer och One Piece som serie.

Musik: Allätare men uptemp musik och reggae är något som ofta går hemma. Dock mullrar det AC/DC också rätt ofta. Favoriter idag är Miss li och Emil Assergård.

Lag: Familjen är nog mitt favoritlag

Godiset: Vedrökt sidfläsk och öl

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn