Säg hej till Greger

Nu är det dags att presentera teamet bakom Zhipster. För det är ändå personerna som gör företaget. Först ut är vår fotbollstokige projektledare som har arbetat på Zhipster sedan 2018 – Greger Bergendal!

Greger har lång erfarenhet inom logistik och har tidigare arbetat inom både kundtjänst och inköp. Erfarenheten från kundsidan gör honom till ett värdefullt stöd för våra kunder i deras logistikprocess.

Om du inte hittar Greger på kontoret eller hemma bör du leta på någon fotbollsplan, för utöver att kolla på fotboll är han aktiv i Varbergs Bois och favoritlaget (lagen!) är såklart Aston Villa och Atletico Madrid.

Hej Greger, vad är din roll på Zhipster?

Jag har kontakt med och ansvarar för ett antal kunder samt hjälper till när nya kunder ska sättas upp. Dessutom arbetar jag mycket med våra transportörsintegrationer, både nya och nuvarande.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det är den stora variationen som blir på ett lite mindre företag, ingen dag är den andra lik. Jag tycker också det är väldigt roligt att få jobba tillsammans med våra kunder att utveckla ett bra stöd i deras logistikprocess.

Hur ser framtiden ut för logistikbranschen?

Jag tror att det kommer ske en större konsolidering inom transportbranschen. Finns många bolag inom lastmile som kommer slås samman för större volymer och kunna hitta lönsamhet. Sen tror jag att det kommer ske ett ännu större fokus på returer ur både ett kostnads och miljöperspektiv.

FEM BÄSTA:

Med Varberg - Havet, utbudet som är lagom och nära till det mesta

Serie just nu - Fauda på Netflix

Middagstipset - Fylld kycklingfilé på italienskt vid med klyftpotatis, svartkål & tomatconcassé

Musiken - Riktigt allätare här. Allt från topplistan till klassisk musik

Bästa fotbollslagen - Aston Villa, Atletico Madrid och såklart Varbergs Bois FC

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn