Säg hej till Victor

Säg hej till Victor – vår nya kompis, kollega och projektledare som ska hjälpa oss att landa i kreativa och hållbara lösningar för våra kunder.

Victor är utbildad inom IT-projektledning på Campus Varberg och har tidigare arbetat som databasadministratör, DevOps och drifttekniker. Det är alltså inte så konstigt att han är en stjärna på området. Att han dessutom gillar högt tempo och alltid har ett leende på läpparna gör att han kommer serva våra kunder med digitala lösningar av världsklass.

Om du inte hittar Victor hos oss här på Zhipster är det mycket möjligt att han hänger på golfbanan, sjungandes på någon 60- eller 70tals dänga, eller framför tv:n hejandes på Arsenal. Men just nu klappar hjärtat extra mycket för familjen då Victor är nybliven pappa.

Varmt välkommen till oss Victor.

Vad är det roligaste med ditt arbete?

Det roligaste är att arbeta nära med kollegor och partners för att hitta den allra bästa lösningen för just den kunden och dess behov.

Hur kan en typisk arbetsdag se ut för dig?

Det är svårt att säga hur en vanlig dag ser ut, för dom är ofta inte lika varandra. Min målbild är att försöka ligga steget före, så att man kan förutse behov och förändringsarbete hos kund innan det blir skarpt läge. Det innebär en del besök i våra kunders verksamheter, implementeringsarbeten och dialog med transportörer i branschen.

Hur ser framtiden för logistikbranschen ut?

Jag ser en ljus framtid inom logistikbranschen! I en digital värld präglas logistiken av många olika parametrar. Vi ser många spännande möjligheter när det kommer till automation och lagerhantering kopplat till AI. Och även olika användningsområden för IoT-produkter i logistikvärlden. Möjligheterna för oss som TA-leverantör att kunna leverera verktyg för att påverka gröna transporter och en flexibel last mile-upplevelse är väldigt spännande! I slutändan anser jag att effektiv logistik spelar en central roll när det kommer till att bygga och stärka sitt varumärke.  Det sista konsumenten bemöts av är ju leveransen, det är fantastiskt att vi kan vara med och både påverka och hjälpa våra partners med detta!

Vad är det bästa med Varberg?

Utan tvekan sommaren! Den gör resten av året värt det.

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn