Zhipster summerar året

Julen står återigen för dörren och tomtegröt, klappar och förhoppningsvis lite ledighet närmar sig. Men innan vi går på julfirande ska vi passa på att sammanfatta året som gått.

Vi vill passa på att skicka ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartner för förtroendet och samarbetet under 2023. Året har gått i rasande fart och vi har vuxit med både nya projekt, kunder och medarbetare. I en omvärld som känns alltmer osäker har vi ställts inför många nya utmaningar och levererat minst lika många lösningar. Därför är det på sin plats att också skicka ett stort tack till vår fantastiska personal på Zhipster - era ansträngningar har inte gått obemärkt förbi.

När vi blickar mot 2024 ser vi att tekniken kommer vara i fokus för att fortsätta utveckla vår produkt och optimala kundupplevelser. På Zhipster arbetar vi redan idag med AI men spår att det kommer växa under året. Vi har mycket att se fram emot under 2024, speciellt lanseringen av vår nya TMS-plattform som kommer i slutet av Q2. Med den kommer vi presentera en rad nya funktioner som kommer stödja våra kunders verksamheter på ett helt nytt sätt.

Så med ett fantastiskt år i ryggen blickar vi mot ett spännande 2024.

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartner en riktigt god jul och gott nytt år.

Fler nyheter

FoMo?

Vänd det till din fördel och följ oss överallt.
Följ oss på LinkedIn